EMPRENIMENT
Wednesday, May 9, 2018

València Activa convoca un nou programa de suport i foment a l’emprenedoria

El termini de presentació de sol·licituds s'obri fins al 28 de maig, i els 6 millors projectes podran optar a una distinció amb dotació econòmica

València Activa convoca una nova edició del projecte ‘Itinerari per a la Creació i Consolidació d'empreses’, amb l'objectiu de dotar a les persones emprenedores de les eines i els coneixements essencials per al desenvolupament i la posada en marxa d'una idea de negoci. La delegada de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha donat a conéixer esta iniciativa en la qual els participants adquiriran coneixements en camps com ara el financer, jurídic o màrqueting.

Les persones promotores dels projectes seleccionats, que podran presentar les seues sol·licituds des del 9 fins al 28 de maig, realitzaran un curs de formació empresarial amb la finalitat d'adquirir coneixements financers, jurídics, fiscals, o de màrqueting. S'impartiran els mòduls ‘Com fer realitat un projecte empresarial’, ‘Màrqueting i Gestió Comercial’, ‘Planificació i Legislació Laboral’, ‘Gestió Economicofinancera i Dret Empresarial’, i ‘Responsabilitat Social de l'Empresa’.

La formació teòric-pràctica serà impartida per l'equip tècnic del CEEI València, amb una durada de 100 hores. Com a treball de curs i per a garantir l'assistència, les persones promotores dels projectes presentaran un pla d'empresa sobre la base de la seua idea de negoci, el termini de lliurament del qual serà de deu dies hàbils des de la finalització de la formació. Tal com ha afirmat Sandra Gómez, «este curs és un exemple de la ferma aposta de l'Ajuntament pel suport i foment a l'emprenedoria. Com a gestors públics volem i hem de fer tot el que estiga en la nostra mà perquè les bones idees i el talent posen a València en la primera línia de les ciutats emprenedores».

Els 6 millors projectes que hagen iniciat la seua activitat empresarial rebran una distinció amb dotació econòmica. Estes distincions es van convocar per primera vegada en l'edició anterior, en la qual van participar 25 projectes. Les empreses guanyadores de 2017 van ser Eduquen València, Geoguay, Music-fun-fit, Joies del Mediterrani i Terracotta. Gómez ha posat l'accent en la seua aposta per un model de ciutat innovadora: «en València volem que les coses passen, i volem que tinguen una projecció de futur, per açò vam crear este itinerari, perquè els projectes tinguen una base sòlida i puguen ser un èxit».Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE