EMPRENIMENT
Thursday, June 21, 2018

València Activa destina 600.000€ a fomentar l’activitat empresarial amb les ajudes “Emprén 2018”

El termini de presentació de sol·licituds és del 21 de juny a l'11 de juliol

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València llança, a través de València Activa, les ajudes municipals ‘València Activa Emprén 2018’, que tenen com a objectiu fomentar la creació d'activitat empresarial per mitjà d'ajudes destinades a donar suport les altes en el Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) en la ciutat de València. La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat «la importància de donar suport els nous projectes empresarials de la ciutat, generadors d'ocupació i de noves oportunitats laborals».

La quantia total destinada a atendre estes ajudes és de 600.000 euros, i a més, es concedirà una quantia fixa de 3.000 euros en concepte de llançament a totes les sol·licituds que puguen acreditar l'alta en Hisenda i l'alta en el RETA. De la mateixa manera, la quantia de 3.000 euros s'incrementarà en 500 euros en el cas de les dones, així com en el cas de col·lectius específics: persones parades de llarga durada, menors de 30 anys, majors de 45 i persones amb diversitat funcional. El termini de presentació de les sol·licituds és del 21 de juny a l'11 de juliol.

Durant 2017, el consistori va destinar un total d’1.460.000 euros a ajudes per a projectes empresarials i emprenedors a través de les ajudes València Activa Crea, destinades a donar suport i fomentar les indústries creatives i culturals per valor de 200.000 euros; les ajudes València Activa Emplea amb una dotació econòmica total de 400.000 euros, que el seu objectiu és fomentar l'ocupació estable i de qualitat; les ajudes València Activa Emprén, concedides a 178 idees emprenedores; i les Ajudes València Activa Impuls Econòmic, amb un import total de 200.000 euros i que el seu objectiu és donar suport l'activitat econòmica de la ciutat de València, concedides a 58 empreses.

A açò cal sumar, dins de la campanya d'ocupació i formació per a joves ‘anem!’, les ajudes València Activa Jove destinades a la formació en anglés per valor de 60.000 euros, de les quals es van beneficiar 75 persones, amb 200 euros per persona per pagar les taxes dels exàmens oficials de nivell intermedi d'anglés.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE