OCUPACIÓ
Wednesday, March 14, 2018

València Activa forma a 72 joves en emprenedoria a través del programa “Activa Jove”

Durant 3 mesos, un grup de menors de 30 anys aturats rebrà formació teòric-pràctica innovadora, personalitzada i gratuïta

L'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València llança, a través de València Activa, el programa ‘Inicia Jove’. Un nou itinerari gratuït d’emprenedoria juvenil destinat a 72 joves aturats majors de 16 anys i menors de 30 anys amb i sense qualificació acadèmica, que rebran formació que els permetrà crear el seu propi negoci i millorar la seua ocupabilitat.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha destacat la importància d'iniciatives com esta, ja que “ajuden a millorar les possibilitats de trobar ocupació entre les persones joves, potenciant el seu esperit emprenedor i aportant-los les eines necessàries per a crear noves oportunitats en la ciutat i reduir així la taxa de desocupació juvenil”.

La iniciativa, finançada pel Fondo Social Europeu a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil, incorpora innovadora metodologia de coaching personalitzat i combina pràctica i teoria impartida per escoles de referència i especialistes en matèries com a formació empresarial, competències digitals i socials, anglés, sostenibilitat ambiental i igualtat de gènere, entre d’altres.

Durant tres mesos, de març a maig, les persones participants rebran tutorització personalitzada del seu propi pla d'empresa per a poder desenvolupar la seua idea de negoci, a més de dinàmiques de rol-playing (tècniques que simulen situacions reals), visites a empreses i xerrades de destacats professionals.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE