DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE
Monday, November 20, 2017

València Activa i Casa Asia faciliten a empreses valencianes oportunitats de negoci en ciutats asiàtiques

Sandra Gómez destaca que Àsia Innova és una iniciativa perquè emprenedors i startups valencianes tinguen major projecció

El Palau de l'Exposició ha inaugurat hui la Jornada Àsia Innova, amb l'assistència de la regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, i el director general de Casa Àsia, David Navarro. La jornada s'articularà en dos taules redones que comptaran amb la presentació d'experts asiàtics de reconegut prestigi internacional en el sector de les smart cities i el sector de les startups procedents de Xina, Índia i Corea, al costat dels principals actors de tots dos sectors a València.

En la sessió participaran representants d'empresa, startups, centres d’I+D, universitats i institucions de València amb interessos en el continent asiàtic. L'objectiu és convertir estes ciutats asiàtiques en ciutats intel·ligents, ciutats més eficaces, eficients i econòmicament sostenibles i competitives i impulsar la col·laboració internacional, en este cas amb empreses valencianes, en àmbits com el transport urbà, l'aplicació de les TIC, l'eficiència energètica o la gestió de servicis públics.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, ha exposat durant la inauguració “la importància d'estrènyer els llaços entre València i Àsia, una relació que es traduïx en una major projecció de la nostra ciutat i en una gran oportunitat de negoci per a projectes, empreses i startups valencianes”.

Gómez ha subratllat que a través d’este esdeveniment —que compta amb el suport de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament en col·laboració amb València Activa i Vit Emprén— empreses tecnològiques, emprenedors i startups valencianes tindran “la possibilitat de conèixer i accedir a noves oportunitats de negoci en les principals ciutats asiàtiques”.

Així mateix, la regidora ha destacat que Àsia Innova: Connecting Startup Cities, la jornada de Casa Àsia dedicada a donar a conéixer els progressos en l'àmbit científic i d'innovació en la regió asiàtica, “celebra per primera vegada part del seu programa en el Palau de l'Exposició de València, fruit del conveni subscrit amb l'Ajuntament per al foment de les relacions entre València i els països asiàtics en diversos àmbits”.
Gómez ha remarcat una vegada més “el compromís del Govern municipal de donar suport a les persones emprenedores de la ciutat, donant a conéixer les seues idees per tot el món i obrint d'igual forma les portes de València a projectes internacionals que permeten crear ocupació de qualitat i consolidar València com a referent en innovació i talent”.

ÀSIA INNOVA

Àsia Innova és el principal programa de Casa Àsia dedicat a donar a conéixer els progressos en l'àmbit científic i d'innovació en la regió asiàtica, especialment tenint en compte l'enorme esforç que els principals països de la zona estan fent per a incorporar-se a l'avantguarda tecnològica a nivell mundial.

Fins hui s'han celebrat set edicions del programa, dedicades a les polítiques d’I+D en diferents països asiàtics, dones capdavanteres en l'àmbit científic, nanotecnologia, robòtica o tecnologies de la informació. El programa, a més, comprén altres aspectes com és la realització de publicacions, organització de trobades d'investigadors, difusió d'informació relativa a beques, etc.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE