Sunday, July 19, 2020

VALÈNCIA ACTIVA LLANÇA UNA NOVA CONVOCATÒRIA PER A COSTEJAR LES TAXES D'EXÀMENS D'IDIOMES

Pilar Bernabé ha ressaltat que s'ha incorporat els certificats de ‘Llenguatge administratiu’, ‘Correcció de textos’ i ‘Llenguatge als mitjans de comunicació

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, ha informat que València Activa ha posat en marxa una nova edició de la convocatòria d'ajudes municipals ‘València Activa Formació en Idiomes 2020’, dirigida a costejar les taxes dels exàmens de certificació oficials dels nivells A2, B1, B2, C1 i C2 d'anglés, francés, alemany, italià, portugués, xinés i valencià.

Pilar Bernabé ha valorat que “cada acció posada en marxa per a impulsar i promoure la igualtat d'oportunitats a l'hora d'accedir a la formació en idiomes és fonamental i en eixa línia treballa l'Ajuntament de València, a través de València Activa”. Segons ha explicat Bernabé “la formació en idiomes és una competència que cada vegada és més demandada en el mercat laboral i per això volem que tothom tinga la seua oportunitat, independentment dels recursos que tinga.

Enguany com a novetat, s'ha incorporat a la convocatòria l'idioma valencià, incloent a més els certificats específics ‘Llenguatge administratiu’, ‘Correcció de textos’ i ‘Llenguatge als mitjans de comunicació’. “Després d'escoltar als usuaris i usuàries de València Activa, considerem que era indispensable incloure el valencià en esta convocatòria”, ha remarcat Bernabé.

Una altra novetat de la present convocatòria és l'eliminació del límit d'edat per a sol·licitar les ajudes, ajustant-se en esta edició a persones en edat laboral. “Des de l'Ajuntament de València i València Activa apostem per la creació d'ocupació de qualitat, així com per la formació contínua i gratuïta per a tots els valencians i valencianes i esta convocatòria d'ajudes és una mostra d'això”, ha assenyalat la regidora, al mateix temps que ha recordat que es tracta “d’unes ajudes que, des de la seua posada en marxa en 2017, s'han beneficiat 400 persones”.

FINS AL 31 DE JULIOL

Estes ajudes, que es podran sol·licitar per seu electrònica de l'Ajuntament de València fins al pròxim 31 de juliol, inclouen els exàmens realitzats entre l'1 de setembre de 2019 i el 31 de juliol de 2020, sent necessari haver superat la prova.

Entre els requisits per a sol·licitar estes ajudes es troba tindre 16 anys d'edat o més en el moment de presentació de la sol·licitud; estar empadronat o empadronada en el municipi de València en la data de l'aprovació d'esta; estar inscrit o inscrita en un centre d'ocupació ESPAI LABORA i en possessió del Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (D.A.R.D.E.), vigent en el moment de presentar la sol·licitud de concessió de l'ajuda i haver aprovat les proves de certificació oficials en el període comprés entre l'1 de setembre de 2019 i el 31 de juliol de 2020, tots dos inclusivament.

Les persones que estiguen interessades i complisquen els requisits poden sol·licitar la subvenció per al pagament de més d'un idioma i més d'una taxa dels nivells indicats. A més, se subvencionarà el 100% de les taxes justificades, fins a un màxim de 200 euros per taxa.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE