DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC SOSTENIBLE
Wednesday, March 7, 2018

València Activa participa en Forinvest, el major espai de networking empresarial del país

La responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha visitat la fira durant la jornada d'inauguració

València Activa, la marca que aglutina tota l'oferta en matèria d'ocupació, d’emprenedoria i formació de l'Ajuntament de València, participa en Forinvest 2018, l'onzena edició del major punt de trobada dels experts del sector empresarial i financer espanyol, que se celebrarà del 7 al 8 de març en Fira València.

La responsable de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat en la inauguració de la cita visitant els estands de les diferents entitats presents i donant suport a la participació de València Activa. Gómez ha destacat “la importància de l'esdeveniment i d'abordar els futurs reptes de l'economia amb l'objectiu de generar més ocupació en la ciutat i seguir treballant per construir la València de les oportunitats”.

El fòrum abordarà, entre altres assumptes, la situació del sistema empresarial i financer, el model territorial, els reptes de la comunicació en el sector, la sostenibilitat del sistema actual de seguretat social, els nous instruments de finançament i inversió i les perspectives econòmiques per al 2018. La cita ha congregat a personalitats i experts en economia, i presidents i CEO de les principals entitats econòmiques i financeres del país.

València Activa compta amb un estand informatiu en el qual l'Agència d'Ocupació València Activa informa als assistents dels seus servicis i ofertes i compta amb un servici d'inscripció in situ. A més, també està present VIT Emprén, l'ecosistema innovador de la ciutat depenent de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, participant en xarrades informatives, abordant la maduració de l'ecosistema, la relació entre inversors i sector públic i com fer de València un vertader hub tecnològic i d'innovació.

Forinvest va arrancar el dimarts 6 amb la celebració de la Nit de les Finances, una vetlada que va reunir a les principals personalitats del món de l'economia, l'empresa, el sector assegurador i financer i a la qual van assistir Julio Olmos, Coordinador de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de València, Javier González, Gerent de València Activa, i Javier Mateo, Subdirector d’Emprenedoria de València Activa.

Esta convocatòria estrenarà dos nous fòrums, el Fòrum de la Franquícia, dedicat a la inversió en este àmbit, i el Innovation & Fintech Forum, un fòrum que promet convertir-se en referent, ja que en ell es reunirà a startups, experts i expertes i empresaris i empresàries de renom internacional perquè reflexionen sobre les claus d'èxit i reptes en l'àmbit de la innovació i la tecnologia.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE