OCUPACIÓ
Wednesday, April 25, 2018

València Activa presenta la seua oferta en el Fòrum UPV d’Ocupació i Emprenedoria

L’objectiu és donar a conéixer els servicis individualitzats existents tant a la població activa, com a empreses i emprenedors

València Activa, en representació de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, participa per primera vegada en el Fòrum e² d'ocupació i emprenedoria de la Universitat Politècnica de València amb l'objectiu de donar a conéixer els programes que des de la regidoria s'han posat en marxa per promoure la formació, l'ocupació jove i l’emprenedoria.

La regidora de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha participat hui en la inauguració d'esta trobada i ha assegurat que "este fòrum es consolida com una plataforma de gran utilitat per posar en contacte a les persones joves amb la realitat laboral, gràcies a l'assistència d'empreses i institucions que treballen per fomentar l'ocupació, com València Activa".

En este sentit, ha destacat "l'objectiu municipal de donar a conéixer totes les oportunitats que des de l'Ajuntament donem a tota la gent jove i anem a fer especial incidència al programa Anem!, on oferirem, al costat del Servef, contractes laborals a joves per treballar durant un any en el consistori".

L'Agencia d'Ocupació València Activa compta amb un lloc d'informació propi perquè puguen inscriure's a la seua plataforma totes les persones interessades, i així comptar amb una via més personalitzada en el seu procés de cerca d'ocupació.

Durant la segona jornada, que se celebrarà demà, sota el títol 'Línies de treball en ocupació i emprenedoria en l'àmbit local. Actuacions de la Regidoria d'Ocupació i emprenedoria de l'Ajuntament de València', la sotsdirectora general, Mar Marín, i el sotsdirector d’emprenedoria de València Activa, Javier Mateo, impartiran una conferència en la qual presentaran els programes i les accions que es duen a terme des de València Activa per al foment de l'ocupació i l’emprenedoria.

"L'objectiu és donar a conéixer els servicis individualitzats destinats a la població activa per a facilitar la seua incorporació, permanència i progrés al mercat laboral, així com a les empreses per contribuir a la millora de la seua competitivitat. A més, es pretén difondre les principals mesures de foment de la cultura emprenedora i l'esperit empresarial dutes a terme per València Activa", ha afegit Gómez.COMPROMÍS AMB L'OCUPACIÓ JOVE

La regidora ha recordat que, des de l'Àrea d'Ocupació i Desenvolupament Econòmic Sostenible, l'Ajuntament de València ha posat en marxa per segon any consecutiu la campanya d'ocupació jove Anem!, que "contempla una bateria d'accions per impulsar l'ocupació i reduir les taxes d'atur entre els i les joves i oferix 500 contractes laborals que permetran a joves amb i sense qualificació, treballar durant un any en dependències municipals".

A més, "en matèria de formació, s'oferixen fins a 300 places per a cursos d'anglés gratuïts dirigits a joves menors de 30 anys, pagant les taxes de l'examen 'First Certificate in English' (FCE) i equivalents als qui ho aproven, premiant així l'esforç realitzat", ha afegit la regidora.

Gómez ha assenyalat que "és necessari dur a terme accions dirigides a combatre la desocupació entre els i les joves, per això apostem per la creació d'ocupació de qualitat així com per la seua formació contínua i gratuïta. S’acabaren les beques, el que oferim són contractes".

FÒRUM e² UPV 2018

El Fòrum e² d'ocupació i emprenedoria 2018 se celebra el 25 i 26 d'abril de 2018 en el bulevard central del Campus UPV a València al costat de la Casa de l'Alumne, des de les 10 fins a les 18 hores. En esta edició participen 110 empreses i institucions i se celebren 85 activitats relacionades amb l'ocupació, l’emprenedoria i la internacionalització.

Fòrum e² és un lloc de trobada entre empreses, estudiants i titulats que busquen una oportunitat laboral, un canvi d'ocupació o orientació que millore la seua carrera professional. També és una oportunitat per a les empreses i institucions participants de donar-se a conéixer entre la comunitat universitària.

Com a novetat d’enguany destaca la celebració de conferències d'empreses i institucions en el mateix recinte firal. A més, es presenta en l'àmbit internacional la xarxa Eures d'Alemanya, Bèlgica, Comunitat Valenciana, Dinamarca i Suècia.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE