INNOVACIÓ
Tuesday, April 3, 2018

València acull la quarta edició del Startup Sesame Summit este cap de setmana

Es tracta d'un dels esdeveniments tecnològics de referència a Europa

La quarta edició del Startup Sesame Summit, un programa d'acceleració en el qual participen un centenar d'emprenedors internacionals i valencians, ha tingut lloc entre el 29 de març i el 31 d’este mes. L’encontre és un dels esdeveniments tecnològics més importants d'Europa i la major comunitat d'esdeveniments a Europa.

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de VIT Emprén, la xarxa d'emprenedors innovadors de València impulsada per l'Àrea de Desenvolupament Econòmic de l'Ajuntament de València a través de València Activa. Ben Constantini, CEO de l'esdeveniment, ha afirmat que “València és un focus clau amb un potent ecosistema local en creixement. Estem encantats de poder reunir-nos ací i conèixer-ho de primera mà. Els nostres membres tenen molta curiositat per saber què està ocorrent a València i aprofitar l'ocasió per a connectar amb els centenars d'emprenedors situats en la ciutat”’.

Amb motiu d’este esdeveniment, la responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha rebut en l'Ajuntament de València als organitzadors dels majors esdeveniments tecnològics d'Europa. Durant la trobada, ha destacat el potencial de la nostra ciutat i ha assenyalat que “volem que València siga una porta d'entrada a la inversió, el talent i l’emprenedoria, comptem amb dos de les millors universitats a nivell internacional en la creació de talent, un fort suport des de les institucions públiques i un espai destinat a la ubicació de noves empreses que permeta crear un hub tecnològic mediterrani”.

En este sentit, Sandra Gómez ha afegit que “l'Ajuntament de València continua amb la seua missió de posicionar la ciutat com a referent en startups i tecnologia, a més de posicionar-se com un dels hubs més importants de l'ecosistema europeu”.

L'esdeveniment, pioner a nivell internacional, ha reunit als representants més importants del sector; el Web Summit, que reuneix a Lisboa a 65.000 persones; el Slush d'Hèlsinki, que reuneix a més de 20.000 participants; el Pioneers Festival de Viena; el Tech Open Air de Berlín; o el recent 4YFN, que se celebra actualment a Barcelona.

La cita, marcada pel dinamisme i el networking entre les persones assistents, ha comptat amb la presència d'algunes de les entitats més importants de l'ecosistema valencià com a Llançadora, l'Associació de Startups Valencianes, Bbooster o StartUpxplore, a més de 3 de les guanyadores dels recents VLC StartUp Awards, la gala anual que premia als emprenedors valencians.

Gómez ha insistit en “el compromís del consistori pel sector i per donar suport a l'ecosistema innovador de la ciutat, el paper de la qual és fonamental per a generar ocupació estable i de qualitat, i millorar el teixit productiu”.

‘VLCTECHCITY’

Una de les apostes de futur de l'ecosistema emprenedor de València és la creació de ‘VLCTechCity’, la marca impulsada per VIT Emprén per a convertir València en un referent internacional d'atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres.

Després de l'èxit de l'esdeveniment i la satisfacció per part dels organitzadors, València s'ha presentat en gran dins de l'ecosistema europeu i ha començat a collir els seus primers suports de l'ecosistema europeu per al nou projecte ‘València Tech City’.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE