DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA CIUTAT
Wednesday, September 21, 2016

VALÈNCIA CELEBRA EL DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA CIUTAT AMB LA PARTICIPACIÓ D'ENTITATS SOCIALS I CÍVIQUES

La nostra portaveu Sandra Gómez presenta els eixos de la València que volem

La nostra portaveu, Sandra Gómez, ha subratllat en la seua intervenció que València viu en estos moments “la transició entre l'època de l'apatia i el declivi i la de les oportunitats”. Partint d’allò més particular, el seu carrer en el barri del Cabanyal, Gómez s'ha referit a la sensació de “victòria sobre aquells que un dia van pretendre arrabassar-nos la nostra identitat dins de la ciutat” i ha recordat a les 300 famílies que actualment “poden rehabilitar la seua casa amb els fons que el govern anterior volien utilitzar per a derrocar-la i amb les llicències d'obra que se'ls van negar amb crueltat durant cinc anys”.

Sandra Gómez s'ha referit en la seua intervenció al present i futur de projectes com la Marina, que ha imaginat com a “eix de desenvolupament dels Poblats Marítims” i La Farinera, “un centre en el qual nostres joves empreses puguen nàixer i consolidar-se. Un lloc en el qual puguem ajudar-los, no solament perquè òbriguen la persiana sinó perquè no la tanquen i puguen participar en el desenvolupament econòmic i la creació d'ocupació en la nostra ciutat”.

La portaveu socialista ha anunciat que per a finals de 2017 s'hauran ultimat les obres en una part del Parc Central incloent la rehabilitació de les naus de Demetrio Ribes, “que es convertiran en una referència social, cultural i esportiva de la ciutat”. Així mateix, ha avançat que este mes el govern municipal presentarà davant el ple una moció per a revisar el Pla General d'Ordenació Urbana “seguint nous criteris estructurals per a preservar l'Horta i fer de València una ciutat més sostenible”.

Gómez també ha dit que demanaran en el pròxim Ple municipal la “revocació” de l’ara senadora Rita Barberá, investigada pel Tribunal Suprem per l’anomenat “cas Taula”.Fuente de información: VIDEO INTERVENCIÓN SANDRA GÓMEZ

Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE