TURISME
Thursday, September 20, 2018

València celebra per primera vegada el Dia Mundial de la Paella

Sandra Gómez ha assistit a la lectura del manifest d'esta commemoració que s'ha estés per nombrosos països

La delegada de Turisme, Sandra Gómez, ha manifestat la seua satisfacció davant l'assoliment de l'objectiu marcat per a esta primera commemoració, que era «posar en valor i fer que hui la paella donara la volta al món» . «I ho hem aconseguit: es parla de València i la paella en punts tan distants com ara Japó, Miami o Rússia, on hui mateix estan cuinant una paella per a 1.000 persones», ha afegit.

La celebració d'este I Dia Mundial de la Paella ha acollit este matí en la plaça de l'Ajuntament la lectura de la declaració institucional, que s'ha acompanyat d'una mostra de cuina (showcooking), amb música en directe i animacions audiovisuals, en un ambient festiu de celebració, des de l'objectiu de projectar la ciutat com a destinació gastronòmica de primer ordre.

El 20 de setembre serà conegut oficialment com World Paella Day, per al qual s'ha creat una etiqueta pròpia, #worldpaelladay, i un logo que representa una paella amb els colors de la Senyera i el blava turquesa del mar Mediterrani en el seu interior, totos dos disposats de manera que tracen el número 20.

Durant el matí ha tingut lloc l'acte institucional i una demostració culinària d'elaboració de nou paelles,amb receptes procedents de diferents punts geogràfics de València, Alacant i Castelló, que s'han distribuit entre el públic que s'ha acostat fins a la zona. La jornada continuarà esta vesprada amb música en directe i animacions audiovisuals.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE