OCUPACIÓ
Friday, February 2, 2018

València comptarà amb una nova llançadora d’ocupació per fomentar la inserció laboral

Les persones interessades es podran inscriure fins al 21 de febrer

València Activa, impulsada per l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible de l'Ajuntament de València, col·labora amb Fundació Santa María la Real, Fundació Telefònica i el Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF) per a impulsar a març la V Llançadora d'Ocupació de la ciutat, cofinançada pel Fondo Social Europeu.

La V Llançadora d'Ocupació de València començarà a funcionar a març i servirà per a ajudar a 20 persones en situació de desocupació a preparar una nova cerca de treball en equip i comptar amb noves possibilitats d'inserció laboral. Per a açò, comptaran amb l'ajuda i l’orientació de personal tècnic expert que els facilitarà noves eines de cerca i els guiarà per a reforçar les seues competències i millorar la seua ocupabilitat.

La nova llançadora estarà destinada majoritàriament a joves menors de 35 anys, degudament inscrits com a demandants d'ocupació, de qualsevol nivell formatiu i procedents de qualsevol sector laboral, amb o sense experiència prèvia. Les persones interessades a participar en el programa, de caràcter gratuït i voluntari, disposen fins al 21 de febrer per a inscriure's a través de la web de Lanzaderas (http://www.lanzaderasdeempleo.es/formulario-de-inscripcion) o en format presencial, sol·licitant i presentant el formulari en el Centre Municipal d'Ocupació i Formació Emilio Baró.

La responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat la importància “d’estes llançadores d'ocupació que tenen com a objectiu ajudar a persones aturades utilitzant noves tècniques que els permeten augmentar les seues oportunitats, i amb noves activitats que els acosten al teixit empresarial de la ciutat”.

Les persones seleccionades participaran durant diverses setmanes en diferents activitats per a optimitzar la seua cerca de treball: tallers d'autoconeixement i intel·ligència emocional, dinàmiques de comunicació, marca personal i cerca d'ocupació 2.0, entrenament d'entrevistes personals, elaboració de mapes d’ocupabilitat i visites a empreses.

Gómez ha ressaltat el caràcter personalitzat de tots els servicis oferits pel consistori, “cercant sempre adaptar-nos a les necessitats i característiques de cada persona amb la finalitat d'obtenir millors resultats”.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE