Friday, December 21, 2018

VALÈNCIA DÓNA LLUM VERD AL PROJECTE DE CONVERSIÓ EN ZONA DE VIANANTS DE LA PLAÇA SANT PERE NOLASCO

L'objectiu d’este projecte és millorar la mobilitat, l'accessibilitat i la vertebració per als vianants del barri de Morvedre

El Regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat la futura conversió en zona de vianants de l'entorn del Mercat Municipal de la plaça Sant Pere Nolasco. L'objectiu d’este projecte, que ha sigut aprovat en la Junta de Govern de hui, és millorar la mobilitat, l'accessibilitat i la vertebració per als vianants del barri de Morvedre a través de l'adequació dels espais públics.

Les labors consistiran en la conversió en zona de vianants dels carrers Convent, Mateu Escrivá i Santa Isabel. Per a això, es procedirà a demolir totes les vorades i rigoles, i es retiraran les rajoles existents, substituint-les per noves d’hidràuliques, de color negre i llises, i unes altres de diferents textures. En totes elles s'utilitzaran materials antilliscants. La zona destinada actualment a la calçada també es pavimentarà, quedant destinada al trànsit per als vianants.

D'altra banda, es renovarà la séquia mare Mestalla, mitjançant la seua neteja i entubació. A més, les baixants pluvials de les finques i les escomeses domiciliàries es connectaran a la xarxa de sanejament. També s'instal·laran nous embornals en tota la zona.

Pel que fa a l'enllumenat públic, s'instal·laran nous fanals als carrers La Miraculosa, Convent, Santa Isabel i Sagunt. En estes dos últimes hi haurà també quatre i dos nous escocells amb arbratge, respectivament.

«Esta actuació pretén millorar l'entorn del mercat, molt degradat actualment. A més d'això, amb la revisió del PGOU es resoldrà la situació urbanística del barri per a viabilitzar solucions que acaben amb els solars existents», ha assenyalat Sarrià.

Este projecte, que va eixir triat en els pressupostos participatius de DecidimVLC, compta amb un pressupost de 394.434,30 euros i un termini d'execució de tres mesos.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE