EMPRENIMENT
Monday, November 13, 2017

València es convertix en l’epicentre de l’emprenedoria europea

Des de hui fins al 17 de novembre té lloc a la nostra ciutat la València Startup Week

València es transforma en l’epicentre de l’emprenedoria europea del 13 al 17 de novembre en acollir, per segona vegada, la València Startup Week, que connectarà emprenedors, inversors i startups.

Esta cita innovadora impulsada per Techstars compta amb la col·laboració de VIT Emprèn, la xarxa d’emprenedors innovadors de València que l’Ajuntament de València ha posat en marxa a través de València Activa, i l’Associació Valenciana de Startups, una de les principals acceleradores de startups del món, i compta amb el suport de Techstars Startup Week™.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Emprenedoria de l’Ajuntament de València i encarregada d’inaugurar esta trobada, Sandra Gómez, ha assegurat que “València és un ecosistema emprenedor innovador florent cada vegada amb més visibilitat i creixement. Per això, recentment hem entrat en el rànquing de les millors ciutats europees per a emprendre”.

Esta cita internacional, concebuda com a punt de trobada del sector, té com a missió donar suport als emprenedors i startups perquè puguen relacionar-se, compartir les seues experiències, sumar esforços i trobar oportunitats de negoci. Durant tota la setmana es realitzaran conferències amb els ponents rellevants a escala nacional i internacional, formació, reptes i esdeveniments de networking, que convertiran la ciutat en un focus de talent i creativitat.

La València Startup Week girarà al voltant de cinc eixos temàtics: innovació, innovació social, fintech, dones en tecnologia i emprenedoria. Els esdeveniments es realitzaran a les seus de The Nest, Valencia LAB, El Molí Lab i Bankia Fintech, com a centres de referència de l’emprenedoria social, innovació i creativitat sostenible.

Les Startup Weeks se celebren en les ciutats més importants del món i són molt més que una sèrie de conferències i trobades, són el gran esdeveniment internacional de la comunitat d’emprenedors i startups.

Gómez ha aprofitat la cita per a anunciar que l’Ajuntament de València ha liderat la creació d’un nou espai físic a la Marina de València, un espai dedicat exclusivament a emprenedors, obert i inclusiu. Un repte assolit gràcies a la col·laboració de l’Associació Valenciana de Startups i la inversió de Circkuit Planet.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE