Tuesday, May 19, 2020

VALÈNCIA LLANÇA LA CAMPANYA DE TURISME ‘MODE ON’ QUE MARCA L'INICI DE LA RECUPERACIÓ DEL SECTOR

El regidor Emiliano García “presenta esta iniciativa que prioritza la seguretat com a valor afegit”

La campanya 'València en Mode ON', impulsada per Visit València, pretén accelerar la reactivació del turisme a la ciutat en els pròxims mesos, “sempre amb les màximes garanties i prioritzant la seguretat com a valor afegit”. El regidor de Turisme, Emiliano García, ha presentat hui esta iniciativa “que s'emmarca en un Pla d'Estímul al Turisme, adaptat a l'aixecament gradual de les restriccions, que pretén impulsar el consum entre els mateixos residents de la ciutat, la demanda de proximitat i atraure el visitant nacional amb la gradual activació de servicis, espais i establiments turístics”.

El regidor ha destacat que es tracta de “una campanya de comunicació líquida, molt flexible, que ens permetrà adaptar-nos a les diferents fases de la desescalada. En ella es destaca, a més dels trets identitaris de la ciutat, la seguretat i la confiança en la destinació per a poder gaudir amb totes les garanties”.

Emiliano García ha explicat que, sota l'eslògan València en “Mode On”, la ciutat busca “activar el turisme a la ciutat i col·laborar amb el sector empresarial local en la generació de negoci, sempre amb un missatge de seguretat i totes les garanties, i posicionar-nos com la primera destinació que un turista desitja visitar”.

Així mateix, ha agraït la implicació i col·laboració de Sole Giménez en la campanya, ja que el vídeo de campanya compta amb la seua veu i una lletra composta expressament per la cantant valenciana; i ha recordat que “des de l'inici de la crisi, la regidoria de Turisme fa un “intens treball, tant per a definir les bases del Pla d'Estímul per al Turisme per a poder reactivar l'activitat amb la major agilitat possible, i entre elles, esta campanya “València Mode On” que hui us presentem, i que va arrancar ahir primer dia de fase 1”.

En la presentació d'esta campanya també han participat el director de Visit València, Antonio Berbané, i Ana Merelo, de València Premium, Javier Vallés, de Hosbec, i Miguel Jiménez de AEVAV. El director gerent de Visit València ha afegit que València Mode On “és una campanya que vol servir d'estímul al propi sector en el procés de reinici i reobertura; una anomenada a l'acció, una anomenada també als propis residents per a redescobrir la ciutat. La campanya ajudarà a posicionar a València en aqueixa llista de destinació als quals desitge viatjar, tant al turista nacional com a l'internacional, conforme es vaja obrint la mobilitat entre províncies i amb altres països”. Així mateix, ha insistit que és “una campanya adaptable que reflectirà el moment en què ciutat es trobe, que ofereix múltiples plans ja en este moment i que posa en valor els espais a l'aire lliure i els museus, entre altres”

VALÈNCIA MODE ON

La campanya significa que amb el pas a la fase 1, València prem el botó d'encesa de la recuperació. En esta etapa d'activitat turística encara limitada, la campanya mostra la millor imatge de la ciutat. Així, a través d'una sèrie de creativitats, València es posicionarà com a destinació atractiva, accessible i segur; un lloc en el qual sentir-se bé i gaudir del seu estil de vida mediterrani i obert.

A més, la Fundació Visit València ha adaptat amb esta imatge de 'Manera València On' la web visitvalencia.com i ha creat nous continguts i plans a mesura per a esta fase de la desescalada. En ella es poden trobar des de rutes de running alternatives, allunyades dels circuits habituals; restaurants que ofereixen servei a domicili o per a portar; curiositats de València per a comptar als xiquets en els passejos diaris; nous espais per als vianants; o rutes a peu per diferents barris.

La web també informarà de les obertures i mesures de seguretat de museus, llocs d'oci, terrasses de restaurants o comerços en les pròximes setmanes i proposarà plans que inspiren i animen a viatjar a València quan siga possible, convertint-se en lloc de consulta obligat.

#PONTEENMODOVALÈNCIA #VALENCIAMODOON

Entre les diferents accions previstes per a esta campanya, es destaca el llançament d'una nova versió de la València Tourist Card amb descomptes i promocions també per a persones que resideixen a la ciutat; la difusió d'una llista de Spotify València Mode On o una APP amb tours i vídeos immersius i altres activitats promocionals. El pla ajudarà al fet que València i la seua oferta turística entren en la ment del consumidor i del potencial turista en les pròximes setmanes i mesos.

BASES DE PLA D'MESTÍMUL DEL TURISME

La campanya València Mode On s'emmarca en el Pla d'Estímul al Turisme, les bases del qual va presentar la Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de València la setmana passada. En aqueix moment, es va posar de manifest la rellevància de comptar amb un pla de treball definit ja per a l'inici de la desescalada; un pla flexible que permeta ser eficients i adaptar-se a cadascun dels passos del procés de desescalada.

Este pla s'ha treballat, des del model de governança col·laborativa de Visit València, amb el sector turístic. Així mateix, donat el seu esperit participatiu, serà compartit amb altres d'entitats del sector, així com amb Consell Municipal de Turisme, perquè compte amb la participació dels actors de la societat civil.

El pla pretén ser una eina que estimule la generació de negoci a l'entramat empresarial local i la captació de turistes.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE