TURISME
Thursday, November 22, 2018

València, millor destinació nacional en turisme de reunions en 2018

La ciutat rep el guardó durant els premis Bussiness Travel

La ciutat de València ha sigut reconeguda com la millor destinació MICE (acrònim en anglés per al turisme de reunions, incentius, congressos i exposicions) nacional de 2018, amb un premi que ha sigut entregat durant la Gala de Turisme de Negocis, celebrada a Barcelona. La regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València, Sandra Gómez, ha manifestat el seu «orgull per la rellevància que València està assumint en el segment MICE, tant a nivell nacional com internacional, molt vinculat als valors de qualitat i de competitivitat».

En este sentit, la regidora Sandra Gómez ha argumentat que «tant el sector privat com les administracions públiques som molt conscients de la rellevància del turisme de reunions per a la rendibilitat i la sostenibilitat del turisme a les ciutats». Així mateix, ha afegit que «València compta amb un sector molt professional i implicat, infraestructura d'avantguarda i recursos per a albergar esdeveniments de diferent dimensió que donen una resposta satisfactòria».

Per la seua part, el director de la Fundació Turisme València, Antoni Bernabé, ha destacat «la satisfacció que produix rebre este reconeixement, un premi que atorguen els propis professionals del sector turístic MICE, que valoren l'esforç que s'està fent a València, a través de la Fundació Turisme València i de totes les empreses i seus que formen la Convention Bureau». «Treballem conjuntament per a fer de València una destinació referent en este segment» ha asseverat Bernabé.

L’IBTA és la major organització espanyola de viatges i reunions d'empresa, un segment que València treballa intensament a través del programa de producte València Convention Bureau de la Fundació Turisme València. Este programa té l'objectiu d'establir les línies d'actuació necessàries per a posicionar València com a destinació MICE principal, no solament a nivell nacional sinó també internacional.

València aposta «fortament pel turisme MICE, pel retorn tant econòmic com social que comporta per a la ciutat, la capacitat de despesa i el perfil del turista de reunions, així com el seu paper prescriptor de destinació», segons han assenyalat Gómez i Bernabé.

Els premis Bussines Travel, impulsats per IBTA per tercer any consecutiu, tenen l'objectiu de reconéixer l'especialització i professionalitat dels serveis turístics dirigits al client corporatiu. Així, a més de la ciutat de València, han sigut guardonats Delta Airlines, Lufthansa, Singapur Airlines, la ciutat de Marrakech i Nautalia, entre altres.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE