INNOVACIÓ
Wednesday, February 28, 2018

València participa en 4YFN, l’esdeveniment internacional de referència en el sector startup

L'Ajuntament de València, a través de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible i en col·laboració amb València Activa i VIT Emprén, participa en ‘4YFN’, l'esdeveniment de referència internacional en el sector de les startups celebrat a Barcelona dins del Mobile World Congress. La regidora de l'àrea de Desenvolupament Econòmic, Sandra Gómez, s'ha desplaçat fins a la ciutat comtal per visitar els projectes valencians participants i donar a conèixer a inversors i entitats locals les oportunitats i avantatges que ofereix la nostra ciutat.

La regidora ha assistit a esta edició amb l'objectiu de visibilitzar la marca “València Tech City”, connectar amb les comunitats internacionals i mostrar l'aposta de l'Ajuntament de València per convertir la ciutat en un referent internacional d'atracció de talent, inversió i empreses capdavanteres.

Vit Emprèn, l'ecosistema emprenedor de València, ha participat a l'esdeveniment “4YFN”, al costat d'una selecció de 15 startups, a més d'altres entitats facilitadoras, acceleradores i incubadores de la ciutat, per donar a conèixer el perfil més tecnològic i innovador de València.

Sandra Gómez, en la seua visita, ha assenyalat que “esta convocatòria és una iniciativa que respon a la voluntat institucional de visibilitzar el teixit emprenedor que València ofereix i generar també un reclam perquè empreses de tot el món s'instal·lin i desenvolupen la seva activitat a la ciutat”. Així mateix, ha animat al fet que tots els participants de el “4YFN” s'acosten fins als estands de Vit Emprèn i de l'ecosistema valencià per descobrir per què nostra ciutat és una “Tech City”.

A més, ha manifestat que “si existeix una ciutat a Europa amb capacitat d'assegurar que florisca un ecosistema internacional de emprenimient i tecnologia, esta és València”. “Comptem amb dos de les millors universitats a nivell internacional en la creació de talent, un fort suport des de les institucions públiques, un espai destinat a la ubicació de noves empreses i una qualitat de vida excel·lent”, ha afegit la responsable.

En este sentit, ha volgut destacar la importància d'esdeveniments i projectes com a est, així com l'organització i suport de missions als llocs més destacats en l'àmbit tecnològic, com la propera que es va a dur a terme des del govern municipal, amb la col·laboració de Vit Emprèn, a Silicon Valley.

Finalment, Gómez ha afirmat durant la seua visita al recinte firal que “València obre les seues portes i recolza als qui volen emprendre i els qui estan desenvolupant projectes empresarials tecnològics amb l'objectiu de generar ocupació de qualitat i millorar el teixit productiu de la ciutat”.

Cal destacar que, actualment, València s'ha consolidat com el tercer hub d'Espanya amb 489 startups que representen un 14,6% de l'ecosistema Nacional La responsable de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible ha aprofitat l'ocasió per reunir-se amb diferents representants de el “Mobile World Congress”, “4YFN” i “Barcelona Tech City”, entre uns altres. Durant el matí, Sandra Gómez ha pogut conèixer d'a prop el “Pier 01”, espai de referència per a l'ecosistema startup en el “Barcelona Tech City”, al costat del seu CEO Miquel Marti. Posteriorment, ha visitat els diferents stands de el “4YFN”, com per exemple Plug And Play, Big Ban Angels, Social Nest i l'Associació Valenciana de Startups, amb la qual ha signat un conveni de col·laboració.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE