Tuesday, October 27, 2020

VALÈNCIA PREPARA UN PRESSUPOST EXPANSIU QUE SUPERE ELS 910 MILIONS D'EUROS

Sanjuán continuarà demà les reunions amb l'oposició per a abordar l'elaboració dels comptes municipals, en el marc de l'acord per la reconstrucció

La vicealcaldessa de València i responsable de Desenvolupament i Renovació Urbana a l'Ajuntament de València, Sandra Gómez, ha informat aquest dilluns dels assumptes tractats en la Comissió Informativa de Desenvolupament i Renovació Urbana, Habitatge i Mobilitat. Sandra Gómez ha explicat que s'ha adonat en la comissió de la reparcel·lació de la Unitat d'Execució B del Barri del Mercat, que permetrà sol·licitar ja la llicència, per part de l'agent urbanitzador, per a construir un edifici de 4-5 habitatges i un baix comercial.

Sandra Gómez ha destacat, després de la comissió, que "hui s'ha aprovat un pas decisiu per a acabar amb els solars que estan en els nostres barris més cèntrics i que degraden un entorn amb un valor patrimonial molt important". Així, "volem que aqueixos solars es convertisquen en habitatges, habitatges que alberguen a famílies i que poder així recuperar aqueix caràcter residencial que ja va marcar el PEP de Ciutat Vella", ha ressaltat Gómez. La vicealcaldessa ha apuntat que aquest pas "va en la línia de donar una solució urbanística a uns solars històrics i que aqueix buit urbà siga substituït per habitatges que ocupen famílies, per a poder així, recuperar aqueixa vida de barri".

En concret, s'ha aprovat el Projecte de Reparcel·lació Voluntària de la reparcel·lació de les finques situades en la c/ Tapinería 29 i 31 i Correjería 17 i 19, per l'agent urbanitzador Strongterra SUUnipersonal.

D'altra banda, la vicealcaldessa ha informat, després de la comissió, que s'ha aprovat l'exposició pública del canvi de normativa sobre usos permesos en peces habitables baix rasant. "Es tracta d'un acord molt important que permetrà, per exemple, que instal·lacions sanitàries, com a consultes o quiròfans, puguen localitzar-se baix rasant, la qual cosa és de gran transcendència pel projecte d'ampliació de l'Hospital Clínic a l'antiga Escola Universitària d'Enginyers Tècnics Agrícoles amb el qual es millorarà el servei públic de sanitat als veïns i veïnes, ha conclòs Gómez.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE