DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC
Tuesday, September 26, 2017

València reforça les relacions internacionals i l’intercanvi amb Chengdu

Sandra Gómez rep una delegació de la Cambra de Comerç de Chengdu que ha signat un conveni amb la Cambra de Comerç de València

L'Ajuntament treballa per a promocionar turísticament la ciutat de Chengdu. Instal·larà cartells en el mobiliari urbà i impulsarà la difusió d'audiovisuals que s'emetran en els canals de televisió dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports, que actualment, amb motiu de la visita a València d'una delegació d'esta ciutat xinesa, publicita un video promocional de Chengdu.

La regidora delegada de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, s'ha fet ressò hui d'estes i altres accions que l'Ajuntament duu a terme a l'empara de l'acord de col·laboració subscrit entre les dues ciutats “germanades des del passat mes de maig per a intercanviar coneixements i experiències”.

En el marc d'este agermanament, la regidora ha rebut hui a representants de l'Ajuntament de Chengdu i de la Cambra de Comerç d'esta ciutat, que han signat un conveni de col·laboració amb els responsables de la Cambra de Comerç de València. “Un acord que –en paraules de la regidora- és una mostra que l'agermanament no es queda en un gest sinó que es concreta en fets com este conveni que és una oportunitat per a totes les empreses que vulguen externalitzar-se”.

A la signatura d'este acord també han assistit responsables de la Universitat de València i de la Universitat Politècnica de València, així com de la Fundació Turisme València, entitat del sector públic local que promou el turisme de la ciutat.

Sandra Gómez ha recordat que el 2% de la població que viu a València procedeix d'Àsia, sent la població xinesa la xifra més elevada de població procedent d'Àsia. “A més, mantenim una bona col·laboració amb les Comunitats d'empresaris xinesos assentades a València, i és conegut que el gruix de les nostres exportacions es dirigeix als principals països d'Europa, sent la primera destinació no europeu Estats Units, seguint-li Àsia”, ha afegit.

Pel que fa al turisme, Sandra Gómez ha indicat que en 2016, el mercat asiàtic de turisme a València, va passar de representar un 2,5% en 2015, a un 3% en 2016, mentre que el turisme procedent d'Àsia es va incrementar en un 30% respecte 2015 i, concretament, el turisme procedent de Xina es va incrementar en un 17% respecte 2015.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE