EMPLEO Y EMPRENDIMIENTO
Monday, May 29, 2017

VIT EMPRÉN instal.la un stand el Palo Market per mostrar el treball de 10 startups

El Palo Market Fest 2017 s’ha celebrat este cap de setmana amb un espai per a “posar en valor el talent dels joves i les joves emprenedores”, en paraules de la regidora. Per açò, Gómez ha apuntat que el festival és “un marc extraordinari” per a donar a conéixer el treball de les startups valencianes.

En concret, es tracta de Comprea, aplicació mòbil de venda d'alimentació en línia amb servici a domicili d’una hora a casa; Mr Jeff, aplicació de bugaderia i tintoreria a domicili o Nunna Online, agendes electròniques per a guarderies i escoles infantils que incorporen emocions o temes emocionals.

També Reciclean, dedicada al reciclatge de càpsules de café per a l'agricultura; Upcyclick, plataforma de venda de moda que reduix l'impacte social i mediambiental de la moda mitjançant la reutilització de peces de la ciutadania; Sanserif, plataforma en línia de productes de disseny creatius sostenibles; Moosehorn, plataforma en línia de venda de components creatius de disseny per a bicicletes urbanes o Lambert & Max, plataforma en línia de venda de cases de disseny sostenibles, desmuntables i transportables per a animals.

Finalment, també ha hagut un espai per a Sirius Prototypes, plataforma per a ajudar a persones emprenedores i dissenyadores a llançar els seus productes mitjançant la fabricació digital i Miau Original, plataforma en línia de creadors valencians especialitzats en venda de vestits de bany i camisetes de marca pròpia.

Gòmez ha recordat que VIT Emprén és la xarxa d'emprenedors que l'Ajuntament de València ha posat en marxa- a través de València Activa i ha precisat que es tracta “d’un programa que oferix oportunitats als joves emprenedors per a crear un ecosistema en el qual poder intercanviar experiències". La regidora ha explicat que "a València hi ha més de 500 startups" i ha destacat que VIT Emprén "actua com una palanca per a la transformació de València en una ciutat més innovadora i intel·ligent".
En esta línia, Sandra Gómez ha situat València com la "fàbrica de talent d'Espanya", d'acord amb el reconeixement que va rebre este projecte de la Unió Europea, el 2016, pel millor programa d'atracció de talent. Durant la presentació s'ha projectat un vídeo de la Marina de València i de tots els espais dedicats a l’emprenedoria, el qual ha tingut molt bona acceptació per part del públic, que s'ha mostrat interessat a ampliar informació.
Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE