EMPRENIMENT
Thursday, January 4, 2018

VIT Emprén llança Factory StartUp avançat per a potenciar el talent emprenedor

En només 24 hores s'han inscrit més de 500 persones a este programa formatiu impulsat per VIT Emprén

El pròxim 18 de gener donarà inici la fase avançada del programa d'aprenentatge digital Factory Startup, una iniciativa impulsada per l'Ajuntament de València a través de València Activa i de la xarxa VIT Emprén, que es realitza en col·laboració amb l'Associació Valenciana de Startups. Esta segona fase del programa està dirigida a emprenedors i emprenedores de startups en fase de creixement, amb l'objectiu de continuar fomentant el talent i les habilitats digitals a València.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha explicat que l'objectiu d'este programa és “potenciar el talent emprenedor”, i ha destacat el “èxit” de la convocatòria que en “només 24 hores ha registrat més de 500 inscripcions”. Així mateix, ha assenyalat que es tracta d'un “programa formatiu gratuït que està destinat als emprenedors i emprenedores de startups en fase de creixement”.

Tal com ha subratllat Gómez, l'objectiu final del programa és “potenciar les habilitats digitals de les startups de la ciutat de València, donar-los les últimes ferramentes digitals i compartir coneixement a través de ponents, amb dilatada experiència, que hagen liderat projectes escalables amb solucions globals”.

Més de 500 persones s'han inscrit en només 24 hores. L'objectiu del programa és potenciar les habilitats digitals de les startups de la ciutat de València, donar-los les últimes ferramentes digitals i compartir coneixement a través de ponents amb dilatada experiència que hagen liderat projectes escalables amb solucions globals.

Durant esta segona fase del programa tindran lloc 17 workshops impartits per 19 reconeguts experts, referents en els àmbits nacional i internacional, provinents d'empreses i fons d'inversió com Amazon, Big Sur Ventures, Carto, Flywire o Habitissimo entre altres, que versaran sobre les àrees de Negoci, Vendes, Màrqueting, Producte, Tecnologia i Emprenedoria Social. En estes sessions, fonamentalment pràctiques i participatives, els assistents podran compartir juntament amb els ponents les seues experiències i els reptes a què s'enfronten en els seus projectes.

El programa involucra membres de la Comunitat VIT amb l’objectiu de promoure’l entre l'ecosistema startup valencià per a aconseguir el màxim nombre de persones que se’n beneficien. Per això, 21 mentors de diferents àrees del sector innovador valencià han contribuït a seleccionar els 19 ponents del Factory Startup avançat. “Una vegada més, esta iniciativa respon a l'èxit de la col·laboració publicoprivada dins de l'ecosistema emprenedor a València”, ha subratllat Gómez, la qual ha recordat que el programa Factory Startup, en la seua primera fase inicial, va ser designat candidat als European Digital Skills Awards 2017 de la Comissió Europea.Cercador
Enllaços
Síguenos en TwitterSíguenos en Twitter
Socialistes ValenciansSocialistes Valencians
PSOEPSOE